Lär känna Malmö & Möbeltvätt AB

Vad gör oss till det bästa valet för er?

Prisgaranti | ”Alltid i tid” garanti | 100% nöjdhetsgaranti

lång erfarenhet av branschen

Över 20 års erfarenhet gör att vi alltid är steget före!

Vi är i tid. 
Det förekommer ofta att man dyker upp sent i servicebranschen, det ska vi ändra på

Vi är unga experter. 
Vi dominerar branschen med vår kunskap, service och med ett nytänkande som konsekvent ger exceptionella resultat. Genom en kombination av nyfikenhet och viljan att bli bäst strävar vi alltid efter att vara ledande på marknaden

Vi är fast beslutna. 
Allt vi gör styrs av våra kunder och deras behov. I slutändan är det ni som ska vara nöjda, vårt mål är med högsta beslutsamhet att ni ska bli nöjda med våra tjänster.

Vi är kompletta. 
Vi bedriver proaktivt beteende för att ge exceptionell rengöring och service varje gång. Vi tror starkt på att ett komplett team, komplett utbud och en komplett plan för våra kunder

Vi är drivna.
Vi strävar efter att alltid följa den högsta standarden och ständigt förbättra oss i alla aspekter av vår verksamhet. 

Vi är långvariga. 
Vi är här på lång sikt. Vårt mål är att tillhandahålla konsekvent service för att säkerställa kontinuerlig kundnöjdhet och långa samarbeten. Inte som många andra företag, där man gör jobbet och sen är man klar, tror vi istället på att bygga starka och bra förhållanden för framtida affärer. 

Varför vi tvättar

''Chansen är stor att ni valde era möbler för att ni gillade dem, så varför inte behandla dem som att ni fortfarande gör det?''

Att ta hand om dina mattor & möbler förlänger textilens livslängd och bidrar till en renare luft både i hemmet eller i kontoret.

Bättre luftkvalité

På grund av sin fibrösa natur samlar textiler naturligt allergener under hela sin livstid. Professionell textilvård går djupt in i dina möbler och tar bort mjäll, pollen och damm som kan orsaka allergier och irriterade ögon, näsa och hals. Avlägsnandet av dessa allergener leder till bättre luftkvalitet i ditt hem och ett hälsosammare liv för dig och din omgivning!

Längre liv på möblerna & mattorna

Det är ingen hemlighet, ju bättre du bryr dig om dina möbler och mattor, desto längre håller de. Professionell textilvård  förhindrar att fläckar bildas i möbelväven. Det tar bort lukt, fetter och damm som kan fastna permanent i dina möbler utan ordentligt underhåll. Genom att använda er utav professionell textilvård kan du förlänga dina möbler och spara pengar på lång sikt!

SÄKRARE RENGÖRINGSMETODER

Textilen på dina möbler är ingen gammal diskhandduk, och den bör inte rengöras som en heller! Textilen kan vara ganska ömtålig och kräver professionell expertis och hantering. Våra professionella textilvårds-experter är utbildade för att identifiera den säkraste rengöringsmetoden för ditt specifika material. Vi kommer att kunna avgöra det bästa sättet att rengöra textilen på och få det att se ut som nytt!

Varför vi gör det vi gör

Vi är här för att utmana branschen

Malmö matt & möbeltvätt AB är på ett uppdrag att utmana möbel & mattvätt branschen genom att erbjuda tjänster och service med högsta kvalité där kundnöjdhet alltid är i största fokus. Hos Malmö Matt & möbeltvätt AB har du alltid en 100% nöjd-garanti! Blev det inte som du tänkt eller blev du missnöjd med något? Då löser vi det utan extra kostnad!

Call Now Button